Hvordan virker Rocket Academy?

Rocket Academy består af spor og redskaber, der indeholder en samling af praktiske guides med fokus på forskellige forretningsaktiviteter, der effektivt vil hjælpe dig fremad med din virksomhed.

3…2…1… Så letter vi!

Spor

Der er mange steps i forbindelse med opstart af ny virksomhed. For at overskueliggøre de mange steps, har vi inddelt dem i guides, som er blevet sammensat til spor.

Redskaber

Der er nogle steps i forbindelse med opstart af virksomhed, der ikke passer ind i et spor. Derfor har vi designet redskaber som et ‘Quick-Fix’, der kan hjælpe dig med forskellige problemstillinger eller udfordringer du møder i forbindelse med opstarten eller driften af din virksomhed. 

Hvordan virker en guide?

Vores guides er designet med fokus på eksekvering. Derfor består alle guides af en lang række forskellige spørgsmål, der hjælper dig med at afklare et vigtigt område af din forretning. 

Da det kan tage flere måneder at starte en virksomhed, husker guiden hvad du skriver, så du altid kan vende tilbage og arbejde videre. Når du er færdig, kan du download guiden som PDF.

""
1
Beskriv hvad din idé går ud på:Gør din beskrivelse kort og tydelig
0 /
Hvem skal bruge din idé?Beskriv meget kort hvem, der skal bruge din idé?
0 /
Previous
Next

Afprøvet af

Wildskab_RA
StartersHuB1
Bf

Forvandl din idé til virkelighed

Supercharge opstarten af din virksomhed

Join de iværksættere, der allerede har taget springet, og
få adgang til alle vores spor og opskrifter.

Rocket Academy er lavet af